Cazare ieftina Drobeta Turnu Severin, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
  Orase Cazare ieftina Drobeta Turnu Severin

Cazare in Drobeta Turnu Severin

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Drobeta Turnu Severin si nu numai.
 

Hotel Traian Cazare ieftina Drobeta Turnu Severin

este situat in apropiere de principalele obiective turistice care va va permite sa faceti economii considerabile.

Hotelul Hotel Traian Drobeta-Turnu Severin ofera parcare gratuita oaspetilor. Hotelul le ofera oaspetilor, in exclusivitate, diverse activitati acvatice. Acest hotel dispune de un serviciu de spalatorie pentru rufe, sali de sedinte si o magazie pentru bagaje. Oaspetii care doresc sa se relaxeze au la dispozitie diverse zone excelente special amenajate pentru pescuit, aflate in imediata apropiere de hotel. Membrii personalului sunt disponibili 24 de ore.
citeste mai mult

Hotel Continental Cazare ieftina Drobeta Turnu Severin

amplasat in mijlocul orasului Drobeta-Turnu Severin, se afla la scurta distanta de Municipal Stadium. Ofera cazare la preturi avantajoase cu internet Wi-Fi gratuit.

Acest hotel dispune de un centru business, un serviciu de receptie deschis 24 de ore si o sala de conferinte. Printre dotarile disponibile se numara un serviciu de spalatorie pentru rufe, o curatatorie chimica si sali de sedinte. Personalul de la receptie este la dispozitia dumneavoastra pentru a va ajuta in cazul in care aveti nevoie de ceva anume. Oaspetii se pot caza la acest hotel insotiti de animalele lor de companie.
citeste mai mult

Tag: Cazare Drobeta Turnu Severin, Hoteluri Drobeta Turnu Severin, Cazare ieftina Drobeta Turnu Severin, Oferte Drobeta Turnu Severin, Hotel Drobeta Turnu Severin, Camere de hotel Drobeta Turnu Severin, Apartamente in Drobeta Turnu Severin.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.