Orase / Cazare ieftina Hamburg

 
 
 
 

Hoteluri din Hamburg

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Hamburg si nu numai.
 

GRAND ELYSEE Hamburg Cazare ieftina Hamburg

Acest hotel de 5 stele din cartierul Rotherbaum din Hamburg oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, 6 restaurante și un centru spa de lux cu piscină interioară. Lacul Alster și cartierul comercial Jungfernstieg sunt la mai puțin de 15 minute de mers pe jos.

Camerele luminoase și spațioase de la Grand Elysée sunt mobilate elegant. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, un sistem de divertisment și o baie modernă.

Oaspeții pot utiliza gratuit piscina interioară, saunele, căzile cu hidromasaj și sala de gimnastică de la centrul Elyseum Wellness&Spa, care are o suprafață de 1000 mp. De asemenea, sunt disponibile masaje și tratamente cosmetice.

Grand Elysée Hamburg oferă specialități europene la restaurantele Le Parc, Piazza Romana și Brasserie Flum. De asemenea, se servesc băuturi și gustări la Boulevard Café, Oyster Bar și Bourbon Street Bar, care oferă și muzică jazz live.

Centrul de Congrese CCH din Hamburg și Gara Dammtor sunt la 400 de metri de Grand Elysée Hamburg.

Meininger Hotel Hamburg City Center Cazare ieftina Hamburg

Situat la doar 400 m de gara Altona din Hamburg, acest hostel de 3 stele ofera camere de nefumatori dotate cu acces Wi-Fi, o terasa la soare si un bar cu sala de jocuri.

La MEININGER Hotel Hamburg City Center veti gasi camere de nefumatori cu un decor luminos, televizor si baie privata. Oaspetii au la dispozitie o masina de spalat si un uscator comune.

La MEININGER Hamburg se serveste un mic dejun variat tip bufet. Pe durata sejurului, oaspetii au acces la o bucatarie comuna.

MEININGER are o receptie cu program non-stop, iar in hol sunt disponibile terminale de internet pe care oaspetii le pot utiliza gratuit. Pentru relaxare, aveti la dispozitie un lounge confortabil cu semineu.

De la gara Hamburg Altona puteti ajunge in 4 minute cu un tren S-Bahn in zona Reeperbahn, renumita pentru viata sa de noapte. La cerere, Hamburg MEININGER pune la dispozitia oaspetilor o parcare subterana.

Tag: Cazare Hamburg, Hoteluri Hamburg, Cazare ieftina Hamburg, Oferte Hamburg, Hotel Hamburg, Camere de hotel Hamburg, Apartamente in Hamburg.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.