Obiective si atractii turistice din Alexandroupoli, Grecia - TravelEuropa.ro
  Orase Obiective turistice Alexandroupoli, Grecia

Obiective turistice Alexandroupoli, Grecia

Publicat la: de
Desi neluat in seama de cei care il vad doar ca pe o baza militara, Alexandroupoli, aflat la extremitatea estica a litoralului din Tracia, este, de fapt, un oras foarte placut, cu o promenada lunga si o fasie de plaja cu nisip la fel de lunga.

Este in mare masura un oras-statiune pentru vacante in familie, iar plaja de aici are o multime de amenajari destinate copiilor, dar si schi nautic, parasailing si alte sporturi nautice pentru adulti.

De cealalta parte a promenadei se afla zona veche a orasului, un paienjenis de stradute inguste care te vor incanta cu amestecul lor incantator de ateliere, magazine de vechituri, delicatese sau suvenire, baruri, restaurante si cafenele.

Seara, promenada se umple de familii de greci care isi fac volta de seara, plimbarea obisnuita in susul si in josul strazii dinaintea cinei.

Este o priveliste placuta: bunicii merg de mana cu nepoteii, in timp ce grupurile de adolescenti nu pierd nicio ocazie de a se studia reciproc.
Bilete de avion spre Alexandroupoli:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Camere de hotel in Alexandroupoli:
Rezerva online cele mai ieftine camere de hotel Click aici!
Asigurare de calatorie in Grecia:
Vacante sigure la un pret excelent Click aici!
City Break in Alexandroupoli:
Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 
Harta obiective turistice Alexandroupoli - Long: 25.873869, Lat: 40.845844
 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Alexandroupoli, atractii turistice Alexandroupoli, de vizitat in Alexandroupoli, obiective Alexandroupoli, atractii Alexandroupoli, turism Alexandroupoli.