Davos din Cantonul Graubunden, obiectiv turistic Cantonul Graubunden.

Davos

Obiectiv turistic Cantonul Graubunden

Detine cele mai renumite pis-te de schi din Europa, diferenta de nivel a unora fiind de 2.000 de metri. Schiorii de nivel incepator sau mediu pot profita de pistele de la Strela. De asemenea, Parsenn este locul de unde pornesc 200 km de partii din cei 320 km care duc spre valea de dedesubt. in Davos se gasesc sanatorii inca de la sfarsitul sec. XIX, cand au fost adusi aici primii bolnavi de tuberculoza, aerul fiind foarte indicat pentru pacientii cu afectiuni pulmonare.

La hotelul Steingenberger Belvedere se petrece actiunea din romanul Muntele vrajit al scriitorului german Thomas Mann, care si-a petrecut o parte a vietii in Elvetia. Statiunea mai este cunoscuta pentru Conferinta economica World Economic Forum, care reuneste in fiecare an, Ia inceputul lunii februarie, experti financiari si personalitati economice din toata lumea.

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne