Orase Atractii turistice Paris Plimbare cu vaporul pe Sena

Plimbare cu vaporul pe Sena

Obiectiv turistic Paris

Multe dintre cele mai memorabile privelisti ale Parisului sunt cele de pe rau, asa ca gandeste-te sa vezi orasul si din aceasta perspectiva. Plimbarile de-a lungul Senei, in vapoare cu acoperisul de sticla, se intind de la Turnul Eiffel si Ile St.-Louis, pe langa Grand Palais, Luvru, Musee d'Orsay, Notre-Dame si alte repere legendare.

Majoritatea plimbarilor dureaza in jur de o ora, cu plecari la fiecare jumatate de ora, vara (si din ora in ora iarna), incepand cu ora 10. Cateva dintre vapoarele mari ofera plimbari mai lungi la pranz sau plimbari la cina - o alegere minunata (desi scumpa) de a vedea orasul.

Marele Bateaux-Mouches, pleaca de la Pont de l'Alma (Malul Drept), iar Bateaux Parisiens Tour Eiffel pleaca de la cheiul din apropierea Turnului Eiffel. Vedettes du Pont-Neuf sunt vapoare mai mici, ce pleaca din partea de vest a ile de la Cite, de la Pont Neuf.

 
Datele GPS sunt afisate automat. In unele cazuri, este posibil ca acestea sa nu corespunda cu locatia exacta si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne