Obiective si atractii turistice din Rhodos, Grecia - TravelEuropa.ro
  Orase Obiective turistice Rhodos, Grecia

Obiective turistice Rhodos, Grecia

Publicat la:
Rhodos (Rodos) este cea mai mare dintre Dodecaneze si in acelasi timp capitala acestora. Mare parte din coastele sale nordice sunt complet cucerite de industria turistica, fiecare oras contopindu-se cu urmatorul si rezultand astfel o unica intindere de hoteluri, taverne si magazine de suvenire.

Aceasta parte a insulei are plaje excelente, astfel ca este locul perfect in care sa te afli daca iti doresti pur si simplu sa stai intins la soare toata ziua, apoi sa te distrezi toata noaptea in baruri si discoteci. Dar insula este destul de mare pentru a oferi si atractii alternative.

Orasul Rhodos este un amestec de foarte vechi si foarte nou. Orasul Vechi medieval, comparat uneori cu Ierusalimul, este una dintre bijuteriile Marii Egee,in 1988 fiind declarat sit de Patrimoniu Cultural Mondial.

Numeroase vase de croaziera se opresc in port, oferindu-le pasagerilor cateva ore pe uscat in care sa exploreze Orasul Vechi - si sa descopere excelenta calitate a magazinelor din Orasul Nou.
Bilete de avion spre Rhodos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Camere de hotel in Rhodos:
Rezerva online cele mai ieftine camere de hotel Click aici!
Asigurare de calatorie in Grecia:
Vacante sigure la un pret excelent Click aici!
City Break in Rhodos:
Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 
Harta obiective turistice Rhodos - Long: 28.217066, Lat: 36.435127
 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Rhodos, atractii turistice Rhodos, de vizitat in Rhodos, obiective Rhodos, atractii Rhodos, turism Rhodos.