Obiective si atractii turistice din Salisbury, Anglia - TravelEuropa.ro
  Orase Obiective turistice Salisbury, Anglia

Obiective turistice Salisbury, Anglia

Publicat la:
Orasul Salisbury este situat intr-o depresiune, cu asezari Wiltshire serpuind in toate directiile. Ascunse in acest peisaj ca de creta se gasesc frumoase case taranesti, satucuri fermecatoare si o multime de monumente preistorice.

Salisbury este un oras perfect pentru plimbari si explorari, construit in jurul turnuletului de pe Poultry Cross, pe Silver Street. Numele medievale aie strazilor sunt indicii ale unor meserii de mult apuse: Butcher Row (Linia Macelarului), Fish Row (Linia Pestelui), Salt Lane (Aleea Sarii). Pentru a putea admira exponate din lemn din secolul al XIV-lea, viziteaza expozitia de la etajul magazinului de portelanuri Watson, pe Queen Street.

Cautati pe High Street Biserica St Thomas, cu ingeri sculptati pe acoperis si fresce medievale. Admira vechiul pub Haunch of Venison de pe Minster Street, unde este pastrata intr-o nisa ingradita o relicva infioratoare - mana retezata a unui cartofor din secolul al XVIII-lea si cartile de joc pe care le tinea in mana cand a fost demascat.
Bilete de avion spre Salisbury:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Camere de hotel in Salisbury:
Rezerva online cele mai ieftine camere de hotel Click aici!
Asigurare de calatorie in Anglia:
Vacante sigure la un pret excelent Click aici!
City Break in Salisbury:
Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 
Harta obiective turistice Salisbury - Long: -1.794506, Lat: 51.068790
 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Salisbury, atractii turistice Salisbury, de vizitat in Salisbury, obiective Salisbury, atractii Salisbury, turism Salisbury.