Cazare ieftina Assisi, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Assisi

Cauta cazare in Assisi

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Assisi si nu numai.
 
Booking.com
 

Fontebella Cazare ieftina Assisi

Hotelul Fontebella are un decor in stil renascentist in intreaga incinta. Resedinta se bucura de o vedere superba la o vale frumoasa din Umbria.

Camerele de la Fontebella sunt dotate cu aer conditionat si au o baie privata. Puteti alege intre camere cu vederi diferite, spre Valea Umbria sau spre centrul orasului Assisi.

Micul dejun este servit in Sala degli Archi, decorata cu arcade frumoase din caramida, perfect conservate de-a lungul secolelor.

În incinta veti gasi Restaurantul Il Frantoio, care este mentionat in ghidul culinar Michelin.
citeste mai mult

Giotto Hotel & Spa Cazare ieftina Assisi

Amplasat in cartierul medieval Assisi, Hotelul Giotto se afla la doar 200 de metri de Bazilica San Francesco. Hotelul are un restaurant elegant, un centru de wellness si vederi panoramice catre Spoleto si Perugia.

Camerele de la Hotel Giotto au aer conditionat, TV prin satelit si baie complet utilata. Unele dintre camere au balcon si vedere spre vale.

În sala de mese puteti servi zilnic un mic dejun tip bufet. Restaurantul L'Estasi serveste specialitati din regiunea Umbria si are o lista generoasa de vinuri.

La spa, oaspetii isi pot face rezervare pentru tratamente de infrumusetare si masaje. Centrul dispune de o piscina cu jeturi de hidromasaj, o camera de aburi si o sauna.

Personalul Hotelului Giotto poate organiza... citeste mai mult

Hotelul Il Palazzo Cazare ieftina Assisi

Este situat in aripa stanga a resedintei Palazzo Bartocci Fontana, o cladire din secolul al XVI-lea aflata la jumatatea distantei dintre Bazilica Sfantului Francisc si Piazza del Comune din Assisi. Camerele beneficiaza de acces gratuit la internet Wi-Fi.

Fiecare camera este amenajata cu mobilier simplu de epoca si are baie privata. Unele camere de la etajul 3 au vedere la acoperisuri si Valea Umbria.

Restaurantul hotelului Il Palazzo include o sala de mic dejun si are tavan boltit original, ziduri din piatra si decoratiuni moderne deosebite. Micul dejun este stil bufet.
citeste mai mult

Tag: Cazare Assisi, Hoteluri Assisi, Cazare ieftina Assisi, Oferte Assisi, Hotel Assisi, Camere de hotel Assisi, Apartamente in Assisi.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.