Cazare ieftina Assos, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Assos

Cauta cazare in Assos

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Assos si nu numai.
 
Booking.com
 

Assos Kervansaray Hotel - Special Category Cazare ieftina Assos

Assos Kervansaray Hotel - Special Category se vinde bine pe website-ul nostru. Gazduit de o cladire traditionala din piatra, situat pe o plaja privata, acest hotel are o piscina in aer liber cu vedere la Marea Egee. Acesta pune la dispozitie camere cu aer conditionat si acces gratuit la internet WiFi.

Camerele de la Hotelul Assos Kervansaray - Special Category includ mobilier din lemn de epoca. Acestea au minibar si baie privata cu uscator de par. Unele camere sunt prevazute cu semineu.

Dimineata, Hotelul Assos Kervansaray - Special Category serveste un mic dejun tip bufet. Restaurantul de la malul marii, Iskele Balik, are o terasa in aer liber si serveste fructe de mare proaspete, flori de zuchini umplute si alte specialitati regionale.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Assos, Hoteluri Assos, Cazare ieftina Assos, Oferte Assos, Hotel Assos, Camere de hotel Assos, Apartamente in Assos.