Cazare ieftina Baza, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Baza

Cazare in Baza

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Baza si nu numai.
 

Hotel Anabel Baza Cazare ieftina Baza

Acest hotel fermecator este situat in centrul vechi din Baza, la 5 minute de mers pe jos de Muzeul de Arheologie. Ofera camere frumoase, cu aer conditionat, cu Wi-Fi gratuit si privelisti minunate asupra orasului si muntilor din jur.

Camere au podele din lemn si sunt dotate cu televizor cu plasma si baie privata cu uscator de par. Unele au un balcon, iar camerele superioare ofera, de asemenea, o cada spa.

Micul dejun este servit in barul Anabel, care ofera tapas traditionale. Restaurantul hotelului are un meniu variat, ce cuprinde preparate regionale realizate cu produse locale, insotite de vinuri fine.

Biroul de turism este la 450 de metri distanta, iar orasul se mândreste cu o istorie bogata, cu ruine antice si baile arabe. Oaspetii... citeste mai mult

Cueva El Guindas Cazare ieftina Baza

Hotelul este situat chiar langa Baza si ofera o piscina in aer liber, inchiriere gratuita de biciclete si pesteri fermecatoare, cu Wi-Fi gratuit, masina de spalat si un semineu.

Pesterile au pardoseli cu gresie si pereti de lut varuiti in alb. Fiecare pestera are o baie atractiva, cu gresie, si o bucatarie moderna, cu plita, cuptor cu microunde si filtru de cafea.

In afara pesterilor exista diverse terase umbrite si zone de relaxare. Cueva El Guindas are, de asemenea, facilitati de gratar. In plus, personalul de la receptie poate oferi informatii despre ceea ce puteti vedea si face in Andaluzia. Frumosul oras din Granada este la doar o ora cu masina departe.
citeste mai mult

Tag: Cazare Baza, Hoteluri Baza, Cazare ieftina Baza, Oferte Baza, Hotel Baza, Camere de hotel Baza, Apartamente in Baza.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.