Cazare ieftina Belgrad, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Belgrad

Cauta cazare in Belgrad

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Belgrad si nu numai.
 
Booking.com
 

Queen's Astoria Design Hotel Cazare ieftina Belgrad

Se afla chiar in centrul orasului Belgrad si are un design unic, fiind mobilat in stil istoric. Hotelul pune la dispozitia turistilor 85 de camere luminoase, prevazute cu paturi mari, aer conditionat, minibar si televiziune prin cablu si digitala.

De asemenea, oaspetii au acces gratuit la internet Wi-Fi, la apeluri internationale si la parcare gratuita. Alte servicii includ sauna, sala de fitness, dar si transfer de la si catre aeroport.

Queen's Astoria Design Hotel include si un restaurant elegant, in care turistii pot incerca diferite specialitati locale, dar si numeroase preparate din bucataria europeana, alaturi de o selectie de vinuri din toate colturile lumii.

Hotelul se afla la doar cativa pasi de Gara si autogara principala din oras... citeste mai mult

Beograd Art Hotel Cazare ieftina Belgrad

Acest hotel are decor in stil italian si poate fi gasit pe impresionanta strada pietonala din Belgrad, Knez Mihailova. Ofera camere si apartamente decorate individual, cu aer conditionat, minibar si uscator de par.

In plus, hotelul are si doua sali de conferinte, echipate complet pentru video si audio conferinte la distanta. Acestea au fereste foarte mari si acces la internet Wi-Fi.

Beograd Art Hotel pune la dispozitia turistilor si un elegant restaurant, cu vedere spre aglomerata strada Knez Mihailova. Aici pot fi servite numeroase specialitati de sezon.

Hotelul se afla foarte aproape de locurile istorice ale orasului, cum ar fi cetatea Kalemegdan si orasul vechi. citeste mai mult

Tag: Cazare Belgrad, Hoteluri Belgrad, Cazare ieftina Belgrad, Oferte Belgrad, Hotel Belgrad, Camere de hotel Belgrad, Apartamente in Belgrad.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.