Cazare ieftina Bursa, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Bursa

Cauta cazare in Bursa

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Bursa si nu numai.
 
Booking.com
 

Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa Cazare ieftina Bursa

Hotelul Crowne Plaza Bursa Convention Center & Thermal Spa este situat in centrul orasului Bursa, la numai 2 km de Bulevardul Fatih Sultan Mehmet, celebru pentru barurile, localurile si optiunile sale de divertisment. Proprietatea ofera o zona de spa de 4.000 m², o piscina in aer liber si camere decorate elegant, dotate cu TV prin satelit si aer conditionat. Stadionul Yeni se afla la 2 km de hotel.

Toate camerele de la Crowne Plaza Bursa sunt spatioase si au facilitati pentru prepararea de ceai/cafea. Unele camere si suite ofera beneficii la Club Lounge, situat la etajul 18. Suita King are sauna, chicineta si o masa mare.

Micul dejun tip bufet este servit zilnic. Restaurantul a la carte Sunset de la Bursa Crowne Plaza este situat la etajul 19.... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Bursa, Hoteluri Bursa, Cazare ieftina Bursa, Oferte Bursa, Hotel Bursa, Camere de hotel Bursa, Apartamente in Bursa.