Cazare ieftina Cambridge, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Cambridge

Cauta cazare in Cambridge

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Cambridge si nu numai.
 
Booking.com
 

Menzies Hotels Cambridge Cazare ieftina Cambridge

 Hotelul de 4 stele Menzies Cambridge este gãzduit de o proprietate frumoasã aflatã la 8 km de Cambridge, chiar lângã autostrada A14. Oferã 136 de camere renovate recent, un club de agrement cu o piscinã interioarã mare, 2 terenuri de tenis ºi un teren de golf cu 18 gãuri.

Camerele elegante ºi moderne ale hotelului Menzies Cambridge au fost renovate recent ºi au acces gratuit la internet Wi-Fi, TV LCD ºi o gamã largã de filme la cerere. Baia privatã are cadã, duº ºi articole de toaletã gratuite. De asemenea, este disponibil un meniu de room service nonstop.

Restaurantul-braserie premiat asigurã preparate britanice tradiþionale ºi bucãtãrie internaþionalã modernã. Oaspeþii se pot relaxa în barul Gallery, prevãzut cu o terasã cu vedere la... citeste mai mult

Crowne Plaza Cambridge Cazare ieftina Cambridge

Bine amplasat in centrul orasului Cambridge, Hotelul Crowne Plaza Cambridge este situat printre colegii istorice si excelente locatii pentru cumparaturi. Acesta dispune de un restaurant, un pub irlandez, o sala de gimnastica si o sauna.

Acest hotel modern de 4 stele este situat la o plimbare de 5 minute de Kings College, Cambridge Corn Exchange si de o statie de autobuz. Dupa o plimbare de 10 minute puteti ajunge la parcurile si pub-urile linistite de pe malul râului.

Fiecare camera moderna de la Hotelul Crowne Plaza Cambridge este echipata cu un birou mare, aer conditionat si internet wireless. De asemenea, acestea includ bai private si televiziune prin satelit.

citeste mai mult

Tag: Cazare Cambridge, Hoteluri Cambridge, Cazare ieftina Cambridge, Oferte Cambridge, Hotel Cambridge, Camere de hotel Cambridge, Apartamente in Cambridge.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.