Cazare ieftina Canterbury, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Canterbury

Cauta cazare in Canterbury

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Canterbury si nu numai.
 
Booking.com
 

The Falstaff in Canterbury Cazare ieftina Canterbury

Aflatã la doar câþiva metri de medievala West Gate din Canterbury, aceastã clãdire fermecãtoare dateazã din 1403. Acest fost han oferã, gratuit, acces Wi-Fi la internet ºi parcare, precum ºi o poziþie excelentã la doar 2 minute de mers pe jos de centrul oraºului.

Falstaff pãstreazã încã multe dintre elementele originale ale clãdirii cum sunt grinzile de stejar ºi ºemineul cu lemne. Fiecare camerã este dotatã cu TV ºi facilitãþi pentru prepararea ceaiului ºi cafelei.

Oaspeþii se pot bucura de o bãuturã la barul tradiþional care se deschide spre o terasã în aer liber. Dimineaþa, este servit un mic dejun englezesc complet. Câteva restaurante se aflã la numai câteva minute de mers pe jos de hotel.

Gara Canterbury... citeste mai mult

Holiday Inn Express Canterbury Cazare ieftina Canterbury

Se afla in Upper Harbledown, chiar langa partea istorica a orasului Canterbury. Camerele luminoase si pline de culoare au fiecare baie privata cu dus cu presiune mare.

De asemenea, camerele au birou, facilitati de ceai/cafea si televizor cu programe prin satelit si cu filme la cerere. Holiday Inn Express Canterbury este la doar 10 minute distanta cu masina de centrul orasului si de Catedrala magnifica din Canterbury.

Hotelul se afla pe soseaua A2 si are parcare gratuita.
citeste mai mult

Tag: Cazare Canterbury, Hoteluri Canterbury, Cazare ieftina Canterbury, Oferte Canterbury, Hotel Canterbury, Camere de hotel Canterbury, Apartamente in Canterbury.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.