Cazare ieftina Chania, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Chania

Cazare in Chania

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Chania si nu numai.
 

Palazzo Duca Cazare ieftina Chania

Palazzo Duca se aflã în orașul vechi din Hania, lângã portul venețian. Oferã studiouri și apartamente elegante, cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit în întreaga proprietate. La câþiva paºi se aflã piaþa centralã, taverne ºi cafe-baruri.

Unitãþile de cazare oferã saltele Cocomat, chicinetã, frigider, TV LCD cu canale prin satelit și seif. Sunt incluse, de asemenea, articole de toaletã gratuite, halate de baie și papuci. Unele dintre unitãþi au cadã spa sau zonã de relaxare. Majoritatea oferã balcon cu vedere la orașul vechi.

Plaja Nea Hora este situatã la numai 800 de metri de Palazzo Duca. Alte plaje populare, cum ar fi Chrissi Akti și Agii Apostoli, se aflã la mai puțin de 3... citeste mai mult

Irida Cazare ieftina Chania

Hotelul Irida este situat în apropiere de zona cosmopolitã Koum Kapi, pe promenada cu acces la centrul orașului Chania și oferã vedere la mare. Acesta oferã Wi-Fi gratuit, mic dejun tip bufet ºi parcare privatã.

Camerele de la Irida Hotel oferã aer condiþionat și balcon privat cu vedere panoramicã la mare ºi la oraºul vechi din Chania.

Un bufet bogat de mic dejun este servit în zona modernã și spațioasã de luat masa, de la Irida. Bãuturi ºi cocteiluri pot fi savurate la bar.

Aeroportul Internaþional din Chania este situat la 15 minute de mers cu mașina, iar centrul oraºului ºi portul vechi se aflã la o plimbare de 10 minute. Recepþia cu program nonstop poate oferi informaþii despre atracþiile din... citeste mai mult

Arkadi Hotel Cazare ieftina Chania

Acest hotel din centrul oraºului Chania se aflã la doar 200 de metri de zidurile oraºului vechi ºi de portul veneþian. Hotelul oferã ospitalitate cretanã, camere cu aer condiþionat ºi izolate fonic ºi o parcare subteranã cu capacitate limitatã.

Spaþioasele ºi însoritele camere ale Hotelului Arkadi au baie privatã ºi sunt mobilate clasic. Fiecare camerã are balcon privat, cele mai multe oferind vedere spre oraºul Chania ºi spre portul sãu istoric.

Recepþia permanent deschisã a Hotelului Arkadi vã stã la dispoziþie pentru a închiria un autoturism ºi oferã servicii de schimb valutar. Hotelul oferã, de asemenea, un spaþiu Internet ºi Wi-Fi gratuit în zonele publice ºi în unele dintre camerele de oaspeþi.

Nea Chora se aflã... citeste mai mult

Tag: Cazare Chania, Hoteluri Chania, Cazare ieftina Chania, Oferte Chania, Hotel Chania, Camere de hotel Chania, Apartamente in Chania.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.