Cazare ieftina Cinque Terre, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Cinque Terre

Cazare in Cinque Terre

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Cinque Terre si nu numai.
 

Locanda Valeria Cazare ieftina Cinque Terre

Veþi gãsi Locanda Valeria sus, pe dealurile coastei Cinque Terre din Vernazza, cu vedere la mare ºi oferind camere fermecãtoare ºi luminoase cu vederi panoramice.

Având o parcare gratuitã, la Locanda Valeria se poate ajunge pe un drum neasfaltat care se întinde 200 metri. Dacã veniþi cu trenul (în intervalul orelor de check-in) existã un serviciu de transfer de la garã, care este de asemenea disponibil ºi la plecare.

Relaxaþi-vã la Locanda Valeria. În apropiere veþi gãsi trasee de drumeþii.

Locanda Valeria are 6 camere, fiecare cu o baie privatã, podele din lemn, tavane cu grinzi expuse din lemn, un minibar ºi televiziune prin satelit. Admiraþi vederile la mare din majoritatea camerelor.

Aceastã fostã... citeste mai mult

Affittacamere Rollando Cazare ieftina Cinque Terre

Affittacamere Rollando se afla in regiunea Cinque Terre, in centrul localitatii Vernazza, lânga Piazza Marconi. Ofera 5 camere cu acces gratuit la internet Wi-Fi, baie privata, ventilator si aparat pentru prepararea de ceai/cafea.

Camerele proprietatii sunt situate in cladiri diferite. Una are balcon cu vedere la piata si la magazinele tipice, iar celelalte camere au vedere la strada principala.

Toate camerele au frigider, iar lenjeria de pat si prosoapele se inlocuiesc la fiecare 3 zile. Aveti la dispozitie cafea si croissante pentru micul dejun la barul vecin.
citeste mai mult

VelTravel
Tag: Cazare Cinque Terre, Hoteluri Cinque Terre, Cazare ieftina Cinque Terre, Oferte Cinque Terre, Hotel Cinque Terre, Camere de hotel Cinque Terre, Apartamente in Cinque Terre.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.