Cazare ieftina Coggeshall, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Coggeshall

Cauta cazare in Coggeshall

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Coggeshall si nu numai.
 
Booking.com
 

The White Hart Hotel Coggeshall Cazare ieftina Coggeshall

Pentru confortul si securitatea oaspetilor, hotelul ofera camere pentru nefumatori. Hotelul The White Hart Hotel Coggeshall ofera parcare gratuita. Hotelul ofera Wi-Fi gratuit. Oaspetii vor aprecia atmosfera comoda de la acest hotel, datorita politicii 'pet-friendly'. Distanta dintre hotel si Holy Trinity Church, RAF Birch si Benton Hall Golf and Country Club poate fi parcursa în aproximativ 20 de minute cu un autovehicul.

Distanta dintre hotel si obiective turistice precum St Peter's Church, RAF Rivenhall si Messing Maypole Mill poate fi parcursa cu usurinta cu un autovehicul. Aeroportul London Stansted Airport (STN) este amplasat la o distanta de 40 de minute de hotel. Locatia hotelului le va permite oaspetilor sa ajunga pe jos la numeroase obiective turistice.... citeste mai mult

Brook Red Lion Hotel, Colchester Cazare ieftina Coggeshall

Acest hotel dispune de un serviciu de receptie deschis 24 de ore, o magazie pentru bagaje si o sala de conferinte. Oaspetii pot profita de internetul gratuit disponibil pentru a pastra legatura cu familia pe durata sejurului.

Hotelul se afla la doar 5 minute de St Martin's Church, iar Garrison A Cricket Ground este la aproximativ 20 de minute de mers pe jos. Distanta dintre hotel si obiective turistice precum Royal Air Force Boxted, University of Essex si Ardleigh Reservoir poate fi parcursa cu usurinta cu un autovehicul. La 20 de minute parcurse cu masina se afla Old St Mary's Church. Castle Park Cricket Ground se afla la o distanta de doar 10 minute iar aeroportul London Southend Airport (SEN) la 60 minute de hotel.
citeste mai mult

George Hotel of Colchester Cazare ieftina Coggeshall

Distanta dintre hotel si obiective turistice precum Colchester Zoo, Abberton Reservoir si University of Essex poate fi parcursa cu usurinta cu un autovehicul. Aeroportul Marshall Airport Cambridge (CBG) este situat la o distanta de 90 de minute de hotel. Locatia hotelului le va permite oaspetilor sa ajunga pe jos la numeroase obiective turistice. Cu un autovehicul, oaspetii pot ajunge la Ardleigh Reservoir, St Michael's Church si Birch Grove Golf Club în aproximativ 10 minute.
citeste mai mult

Tag: Cazare Coggeshall, Hoteluri Coggeshall, Cazare ieftina Coggeshall, Oferte Coggeshall, Hotel Coggeshall, Camere de hotel Coggeshall, Apartamente in Coggeshall.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.