Cazare ieftina Comitatul Wicklow, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Comitatul Wicklow

Cauta cazare in Comitatul Wicklow

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Comitatul Wicklow si nu numai.
 
Booking.com
 

The Ripley Court Hotel Cazare ieftina Comitatul Wicklow

Hotelul The Ripley Court este situat in apropiere de Temple Bar si Trinity College, precum si la mai putin de 5 minute de mers pe jos de strada O'Connell. Acest hotel central din Dublin ofera camere spatioase, mobilate cu gust si dotate cu TV cu ecran plat, acces WiFi gratuit si dus cu presiune mare.

Zilnic, intre orele 07:00 si 10:00, Restaurantul Hotelului The Ripley Court ofera un mic dejun traditional irlandez complet sau continental. De asemenea, restaurantul serveste mese de pranz cu preparate carvery. Barul Ripley Court Deli serveste supe de casa, cafea si produse de patiserie, iar Barul Ulysses ofera o selectie de tipuri de bere, vinuri si cocktailuri.

Autobuzul 747 Airlink de transfer de la/la aeroport deserveste autogara Busaras, iar pe traseul... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Comitatul Wicklow, Hoteluri Comitatul Wicklow, Cazare ieftina Comitatul Wicklow, Oferte Comitatul Wicklow, Hotel Comitatul Wicklow, Camere de hotel Comitatul Wicklow, Apartamente in Comitatul Wicklow.