Cazare ieftina Cordoba, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Cordoba

Cauta cazare in Cordoba

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Cordoba si nu numai.
 
Booking.com
 

Eurostars Patios de Cordoba Cazare ieftina Cordoba

Acest hotel elegant este situat în frumosul cartier evreiesc din centrul orașului Córdoba, lângã Ruinele Templului Roman. Oferind 5 patiouri în stil andaluz, acesta are camere cu TV cu ecran plat ºi Wi-Fi gratuit.

Patiourile fermecãtoare oferã vestigii arhitecturale variate, inclusiv un perete mural și o fântâna din secolul al XII-lea, precum ºi un mausoleu roman din secolul al IV-lea. De asemenea, existã un patio din secolul al XVIII-lea, cu un portic.

Toate camerele au decor modern, cu podea din lemn ºi aer condiþionat. Bãile includ articole de toaletã ºi uscãtor de pãr.

Personalul recepției cu program nonstop de la Eurostars Patios de Córdoba poate oferi informaþii cu privire la... citeste mai mult

Hotel Serrano Cazare ieftina Cordoba

Situat chiar in centrul comercial al orasului Cordoba, hotelul beneficiaza de o amplasare avantajoasa langa gara si la doar 15 minute de mers pe jos de orasul vechi si Mezquita.

Amplasarea sa le permite oaspetilor sa se bucure din plin de acest oras extraordinar, declarat de UNESCO sit al Patrimoniului Mondial, si in acelasi timp sa profite de existenta in apropiere a numeroase magazine, cafenele, baruri si restaurante, precum si a magazinului universal El Corte Ingles, aflat la doar cativa metri.

Totodata, spre deosebire de zona centrului vechi, locul unde este situat hotelul ofera legaturi rutiere avantajoase, cu conexiuni directe spre orase precum Sevilia, Malaga, Jaen si Madrid. citeste mai mult

Tag: Cazare Cordoba, Hoteluri Cordoba, Cazare ieftina Cordoba, Oferte Cordoba, Hotel Cordoba, Camere de hotel Cordoba, Apartamente in Cordoba.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.