Cazare ieftina Craiova, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Craiova

Cauta cazare in Craiova

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Craiova si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Sydney Craiova Cazare ieftina Craiova

Hotelul se afla la mai putin de 10 minute de obiective turistice precum Carol I National College, Fratii Buzesti National College si Stadionul CFR. La 20 de minute parcurse cu masina se afla Ion Oblemenco Stadium.

Personalul multilingv al hotelului va fi disponibil sa va dezvaluie traditii locale si sa va ajute la organizarea sejurului dumneavoastra in Craiova. Centrul orasului Craiova se afla la o distanta de aproximativ 10 minute.
citeste mai mult

Hotel Restaurant Casa cu Tei Cazare ieftina Craiova

In gradina hotelului oaspetii se pot bucura de o atmosfera placuta, ideala pentru relaxare. Internet wireless este disponibil in incinta hotelului, permitând oaspetilor sa fie conectati in timpul calatoriei. Personalul de la receptie este la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi ajutor in cazul in care aveti nevoie de ceva anume. Pe lânga un centru business si o sala de conferinte, hotelul dispune de sali de sedinte si o casa de schimb valutar.

Oferind parcare gratuita, hotelul se afla la mai putin de 10 minute de atractii turistice precum Ion Oblemenco Stadium, Fratii Buzesti National College si Stadionul CFR. Aeroportul Craiova Airport (CRA) este amplasat la o distanta de doar 20 de minute de hotel.
citeste mai mult

Hotel Plus Craiova Cazare ieftina Craiova

Amplasat in inima orasului Craiova, hotelul se afla la doar 10 minute de Carol I National College.

Pentru confortul si siguranta oaspetilor, hotelul ofera camere pentru nefumatori. Hotelul Hotel Plus Craiova ofera parcare gratuita oaspetilor. Hotelul este localizat la o distanta de 10 minute de aeroportul Craiova Airport (CRA). Hotelul le ofera oaspetilor acces la o conexiune de internet wireless. Personalul hotelului va este la dispozitie in cazul in care aveti nevoi sau intrebari suplimentare.
citeste mai mult

Tag: Cazare Craiova, Hoteluri Craiova, Cazare ieftina Craiova, Oferte Craiova, Hotel Craiova, Camere de hotel Craiova, Apartamente in Craiova.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.