Cazare ieftina Creta, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Creta

Cauta cazare in Creta

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Creta si nu numai.
 
Booking.com
 

Kassandra Apartments Cazare ieftina Creta

 Kassandra Apartments se aflã într-o grãdinã situatã la doar 200 de metri de plaja cu nisip din Istro, de pe insula Creta, ºi oferã acces Wi-Fi gratuit ºi o piscinã. Centrul satului, cu magazine ºi restaurante, se aflã la 150 de metri.

Apartamentele de la Kassandra au chicinetã cu frigider, fierbãtor electric ºi zonã de sufragerie. Existã o zonã de relaxare cu televizor. Toate spaþiile de cazare au o zonã de patio cu vedere la grãdinã.

Oaspeþii se pot relaxa pe ºezlongurile din jurul piscinei din grãdinã. Cei mici au la dispoziþie o piscinã pentru copii.

Recepþia este deschisã non-stop, iar personalul poate oferi informaþii despre oraºul pitoresc Agios Nikolaos, situat la 12 km. Unitatea de cazare oferã parcare privatã gratuitã. citeste mai mult

Ariadni Hotel Cazare ieftina Creta

 Situat chiar vizavi de promenadã, pe plaja de pietriº cu apã de micã adâncime din Arvi, Hotelul Ariadni vã oferã camere cu aer condiþionat ºi balcon, la doar 50 de metri distanþã de centrul oraºului Arvi. Dintre facilitãþi fac parte un bar ºi Wi-Fi public gratuit.

Camerele de la Hotelul Ariadni sunt luminoase ºi aerisite ºi au un minifrigider ºi TV, pardoseli cu gresie, mobilier alb lãcuit ºi baie proprie cu duº.

La hotel este servit un mic dejun continental. Pentru bãuturi alcoolice ºi rãcoritoare îndreptaþi-vã spre bar.

Hotelul Ariadni este la aproximativ 86 km sud-est de Heraklion. Recepþia hotelului este prevãzutã cu depozit de bagaje. În apropiere existã o parcare publicã gratuitã. citeste mai mult

Big Blue Cazare ieftina Creta

Cu vedere la Marea Mediterana, Big Blue este situat in minunatul sat Myrtos, la sud de Creta si ofera camere spatioase, camere izolate fonic, cu acces gratuit la internet in intregul hotel.

Bucurati-va de vederea la mare si catre sat de la balconul dumneavoastra. Relaxati-va in gradina inconjurata de livezi de citrice si gustati din vinurile casei. Fiecare camera este complet echipata cu facilitati moderne pentru confortul dumneavoastra.

Aer conditionat si incalzire sunt de asemenea asigurate, astfel incât confortul dumneavoastra sa fie garantat, indiferent de vreme. Exista, de asemenea gratar in incinta pentru luat masa in aer liber.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Creta, Hoteluri Creta, Cazare ieftina Creta, Oferte Creta, Hotel Creta, Camere de hotel Creta, Apartamente in Creta.