Cazare ieftina Cuenca, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
  Orase Cazare ieftina Cuenca

Cazare in Cuenca

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Cuenca si nu numai.
 

Hotel Convento Del Giraldo Cazare ieftina Cuenca

Situat în centrul istoric al orașului Cuenca din regiunea Castilla-La Mancha, acest hotel își are sediul într-o clădire care datează din secolul al XVII-lea.

Camerele elegante ale hotelului au televizor cu ecran plat, minibar și aer condiționat. Toate spațiile de cazare au acces gratuit la internet prin cablu.

Admirați istoricul și monumentalul oraș Cuenca, în special uimitoarele case atârnate (las casas colgadas). De asemenea, puteți să vizitați catedrala sau să vă plimbați pur și simplu pe încântătoarele străzi înguste din centru. De aici puteți explora și ținutul lui Don Quijote, cu morile de vânt și peisajele vaste, regiunea care a constituit inspirația romanului spaniol clasic.

... citeste mai mult

Cueva del Fraile Cazare ieftina Cuenca

Cueva del Fraile este situat într-o fostă mănăstire din secolul al XVI-lea. Amplasat în mijlocul unei grădini de 25.000 m², include o piscină în aer liber și se află la 10 minute de mers cu mașina de Cuenca.

Cueva păstrează multe din caracteristicile originale ale clădirii, inclusiv curtea centrală și arcadele din piatră. Camerele spațioase au decor frumos, rustic, cu ziduri din piatră expusă și tavan cu grinzi. Sunt prevăzute cu TV și baie complet echipată.

Restaurantul La Hoz servește diverse preparate din bucătăria tradițională spaniolă și o gamă largă de vinuri. Există și un restaurant lângă piscină, deschis pe perioada verii.

Găzduit de o proprietate rurală, Fraile are vedere la peisajul înconjurător.... citeste mai mult

Tag: Cazare Cuenca, Hoteluri Cuenca, Cazare ieftina Cuenca, Oferte Cuenca, Hotel Cuenca, Camere de hotel Cuenca, Apartamente in Cuenca.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.