Cazare ieftina Curtea de Arges, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Curtea de Arges

Cauta cazare in Curtea de Arges

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Curtea de Arges si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Posada Curtea de Arges Cazare ieftina Curtea de Arges

Complexul hotelier Posada este situat în Curtea de Arges lângã Mãnãstirea meºterului Manole ºi a fost complet modernizat în 2008.

Fermecãtorul restaurant Posada oferã preparate gustoase din bucãtãria româneascã ºi internaþionalã; seri de folclor au loc ocazional. Terasa vã invitã sã luaþi masa afarã, în mijlocul decorului verde, luxuriant.

Micul dejun este inclus în preþul camerei.

Internet wireless este disponibil în întregul hotel Posada gratuit.

În imediata apropiere a hotelului Posada puteþi gãsi biserica mãnãstirii Curtea de Argeº, Biserica Olari, Casa Memorialã Dumitru Norocea ºi ruinele Sân Nicoara.
citeste mai mult

Hotel Carmen Pitesti Cazare ieftina Curtea de Arges

Acest hotel de 3 stele din Pitesti este amplasat in centrul orasului.

In gradina hotelului oaspetii se pot bucura de o atmosfera placuta, ideala pentru relaxare. Pentru a raspunde nevoilor oaspetilor, receptia functioneaza non-stop. Hotelul dispune de asemenea de sali de sedinte, un centru business si o sala de conferinte. Este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi. Hotelul Hotel Carmen Pitesti ofera parcare gratuita.

Oaspetilor care calatoresc impreuna cu familia, hotelul Hotel Carmen Pitesti le pune la dispozitie camere mari, special amenajate pentru familisti. Camerele, izolate fonic, sunt prevazute cu un televizor, un mini bar si televiziune prin cablu/satelit. Dispun de asemnea de un telefon si un fier de calcat.

Hotelul este... citeste mai mult

Tag: Cazare Curtea de Arges, Hoteluri Curtea de Arges, Cazare ieftina Curtea de Arges, Oferte Curtea de Arges, Hotel Curtea de Arges, Camere de hotel Curtea de Arges, Apartamente in Curtea de Arges.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.