Cazare ieftina Dublin, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Dublin

Cauta cazare in Dublin

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Dublin si nu numai.
 
Booking.com
 

The Ripley Court Hotel Cazare ieftina Dublin

Situat central, la doar 5 minute de Temple Bar si aproape de O'Connell Street, acest hotel din Dublin are camere spatioase, mobilate clasic, cu un TV cu ecran plat si dus cu presiune mare. Se ofera Wi-Fi gratuit in holul renovat.

Mic dejun traditional, mic dejun irlandez complet si mic dejun continental sunt servite zilnic la restaurantul de la The Ripley Court intre orele 07:00 - 10:00, iar mese de pranz carvery sunt disponibile. De asemenea, Barul Ripley Court Deli serveste supe de casa, cafea si produse de patiserie, iar Barul The Ulysses ofera o selectie de sortimente de bere, vin si cocktail-uri.

Serviciul 747 Airlink de transfer de la/la aeroport, cu plecari de la statia de autobuz Busaras, are statie chiar langa hotel pe traseul catre aeroport.... citeste mai mult

Central Hotel Cazare ieftina Dublin

Hotelul Central se afla in inima oraºului Dublin ºi este conectat cu pubul The Exchequer, caºtigatorul Gastropub 2010 din Irlanda. Dormitoarele au baie privata cu duº, TV ºi cele mai multe ofera acces la Wi-Fi.

Construit in 1887, Hotelul Central combina farmecul tradiþional cu confortul modern. Camerele sunt dotate cu uscatoare de par, facilitaþi de calcat ºi aparate de preparare a ceaiului/cafelei. In toate zonele publice se ofera acces gratuit la Wi-Fi.

Barul de la biblioteca ofera un cadru liniºtit, in care oaspeþii pot sa savureze un pranz uºor, ceaiul de dupa-amiaza sau o bautura seara. Cartierul Temple Bar, cu numeroasele sale baruri ºi restaurante, se gaseºte la 500 de metri de Central.

Dublin Castle, Trinity College ºi Christ Church... citeste mai mult

Tag: Cazare Dublin, Hoteluri Dublin, Cazare ieftina Dublin, Oferte Dublin, Hotel Dublin, Camere de hotel Dublin, Apartamente in Dublin.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.