Cazare ieftina Durankulak, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Durankulak

Cazare in Durankulak

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Durankulak si nu numai.
 

Villa Stefi Cazare ieftina Durankulak

Villa Stefi are o terasã cu vedere la mare ºi este situatã la doar 30 de metri de cea mai apropiatã plajã stâncoasã de la Marea Neagrã din Tyulenovo. Proprietatea oferã grãdinã cu facilitãþi gratuite de tenis de masã, o piscinã micã în aer liber, grãtar ºi un loc de joacã pentru copii.

Vila beneficiazã de aer condiþionat ºi de acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga clãdire. Taverna vilei are ºemineu ºi serveºte preparate culinare bulgare, specialitãþi de peºte ºi fructe de mare.

Rezervaþia Naþionalã de Arheologie Yailata ºi formaþiunile stâncoase din Kamen Bryag se aflã la aproximativ 6 km de Stefi. Plajele cu nisip din Rusalka ºi Shabla se aflã la o distanþã de 8-10 km.

Aeroportul Varna este la 85 km ºi se... citeste mai mult

Guest House Orbita Cazare ieftina Durankulak

Situatã la 50 de metri de pitorescul þãrm stâncos din Tyulenovo, la 10 km de ªabla, Guest House Orbita oferã o micã piscinã în aer liber, cu ºezlonguri ºi acces Wi-Fi gratuit. Fiecare camerã are un balcon cu vedere panoramicã la mare.

Toate spaþiile de cazare de la Guest House Orbita oferã TV prin satelit, precum ºi aer condiþionat. Facilitãþile de baie sunt comune sau private ºi includ articole de toaletã gratuite.

Pensiunea are o tavernã în sistem self-catering, unde vã puteþi pregãti masa proprie folosind ustensilele de bucãtãrie disponibile. Puteþi pregãti mãncãruri la grãtar folosind facilitãþile de grãtar din grãdinã.

De asemenea, restaurantul din apropiere, aflat la 50 de metri, oferã posibilitatea de a lua masa.citeste mai mult

Guestrooms Maria Cazare ieftina Durankulak

Guestrooms Maria se afla intr-o locatie linistita, la 10 minute de mers pe jos de centrul oraselului Shabla si la 6 km de plaja cu nisip. Ofera acces gratuit la internet Wi-Fi si o gradina bine intretinuta, cu foisor si semineu.

Toate camerele au balcon cu scaune. Toate unitatile sunt amenajate luminos. Baile sunt comune sau private si au dus. Exista o bucatarie comuna utilata complet, unde oaspetii isi pot pregati mesele.

In gradina este disponibila inca o bucatarie cu facilitati de gratar. Puteti degusta miere de casa din productia gazdelor. Proprietatea asigura locuri de parcare pazite gratuite. Terenul de golf din Shabla este la 500 de metri. Lacul de tratament cu apa sarata din Shabla este la 3 minute de mers cu masina de Maria. citeste mai mult

Tag: Cazare Durankulak, Hoteluri Durankulak, Cazare ieftina Durankulak, Oferte Durankulak, Hotel Durankulak, Camere de hotel Durankulak, Apartamente in Durankulak.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.