Cazare ieftina Ferrara, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Ferrara

Cauta cazare in Ferrara

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Ferrara si nu numai.
 
Booking.com
 

Best Western Palace Inn Hotel Cazare ieftina Ferrara

Hotelul Best Western Palace Inn este situat chiar lângã ieºirea Ferrara Nord a autostrãzii A13, la o orã de mers cu maºina de Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi. Camerele oferã televizoare LCD cu ecran de 20 inch ºi Wi-Fi gratuit.

Palace Inn oferã parcare gratuitã într-un cartier liniºtit, cu legãturi excelente de transport în oraº ºi la centrul de expoziþii din Bologna, situat la numai 25 de minute. Centrul oraºului Ferrara, cu frumosul Castel Estense, se aflã la 2 km.

Hotelul Palace Inn are 85 de camere cu duºuri cu presiune mare, seif ºi un minibar cu apã mineralã gratuitã. Zilnic este servit un generos mic dejun tip bufet, cu preparate calde ºi reci, ce includ ºi prãjituri de casã.

Personalul este prietenos ºi vã stã... citeste mai mult

Hotel Orologio Cazare ieftina Ferrara

Oferind servicii prietenoase, inchiriere gratuita de biciclete si camere confortabile cu Wi-Fi gratuit, Hotelul Orologio este situat langa zidurile antice din Ferrara, fiind usor accesibil de pe autostrada A13.

Camerele de la Orologio au tavan cu grinzi din lemn si design elegant cu mobilier clasic. Toate camerele ofera aer conditionat, balcon, minibar si TV prin satelit.

In intregul hotel se ofera Wi-Fi gratuit, iar in hol exista un punct gratuit de internet. De asemenea, oaspetii au la dispozitie o parcare gratuita in apropiere. citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Ferrara, Hoteluri Ferrara, Cazare ieftina Ferrara, Oferte Ferrara, Hotel Ferrara, Camere de hotel Ferrara, Apartamente in Ferrara.