Cazare ieftina Ferrara, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
  Orase Cazare ieftina Ferrara

Cazare in Ferrara

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Ferrara si nu numai.
 

Best Western Palace Inn Hotel Cazare ieftina Ferrara

Hotelul Best Western Palace Inn este situat chiar lângă ieșirea Ferrara Nord a autostrăzii A13, la o oră de mers cu mașina de Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi. Camerele oferă televizoare LCD cu ecran de 20 inch și Wi-Fi gratuit.

Palace Inn oferă parcare gratuită într-un cartier liniștit, cu legături excelente de transport în oraș și la centrul de expoziții din Bologna, situat la numai 25 de minute. Centrul orașului Ferrara, cu frumosul Castel Estense, se află la 2 km.

Hotelul Palace Inn are 85 de camere cu dușuri cu presiune mare, seif și un minibar cu apă minerală gratuită. Zilnic este servit un generos mic dejun tip bufet, cu preparate calde și reci, ce includ și prăjituri de casă.

Personalul este prietenos și vă stă... citeste mai mult

Hotel Orologio Cazare ieftina Ferrara

Oferind servicii prietenoase, inchiriere gratuita de biciclete si camere confortabile cu Wi-Fi gratuit, Hotelul Orologio este situat langa zidurile antice din Ferrara, fiind usor accesibil de pe autostrada A13.

Camerele de la Orologio au tavan cu grinzi din lemn si design elegant cu mobilier clasic. Toate camerele ofera aer conditionat, balcon, minibar si TV prin satelit.

In intregul hotel se ofera Wi-Fi gratuit, iar in hol exista un punct gratuit de internet. De asemenea, oaspetii au la dispozitie o parcare gratuita in apropiere. citeste mai mult

Tag: Cazare Ferrara, Hoteluri Ferrara, Cazare ieftina Ferrara, Oferte Ferrara, Hotel Ferrara, Camere de hotel Ferrara, Apartamente in Ferrara.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.