Cazare ieftina Fiesole, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Fiesole

Cauta cazare in Fiesole

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Fiesole si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Villa Bonelli Cazare ieftina Fiesole

Situat în vechiul sat etrusc Fiesole, hotelul Villa Bonelli este înconjurat de un peisaj magnific cu dealuri verzi, la 305 metri deasupra nivelului mãrii, cu vedere la Florenþa, la numai 15 minute (7 km) distanþã.

Hotelul de 3 stele are 19 camere prevãzute cu toate facilitãþile.
citeste mai mult

Hotel Villa Fiesole Cazare ieftina Fiesole

Este inconjurat de gradini cu copaci si include o terasa de mic dejun cu vedere panoramica la Florenta. Ofera un restaurant, o piscina si camere elegante, dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si Wi-Fi gratuit.

Unele camere ale hotelului Villa Fiesole sunt decorate in stil traditional cu fresce pe tavan, in timp ce altele au mobilier modern. De asemenea, unele camere au vedere minunata la Florenta.

Restaurantul serveste preparate toscane si din bucataria italiana clasica, inclusiv spaghete de casa si friptura cu cartofi si rozmarin. Serveste un mic dejun american bogat in fiecare dimineata.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Fiesole, Hoteluri Fiesole, Cazare ieftina Fiesole, Oferte Fiesole, Hotel Fiesole, Camere de hotel Fiesole, Apartamente in Fiesole.