Cazare ieftina Geilo, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Geilo

Cauta cazare in Geilo

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Geilo si nu numai.
 
Booking.com
 

Geilo Hotel Cazare ieftina Geilo

Situat in centrul orasului Geilo, acest hotel ofera parcare privata gratuita si camere cu baie privata dotata cu dus. Centrul Geilo Alpine se afla la doar 150 de metri.

Toate camerele viu decorate de la Hotelul Geilo sunt dotate cu TV. Unele camere au zona de relaxare si TV cu ecran plat.

Restaurantul hotelului ofera vedere panoramica la Ustedalsfjord si serveste bufete cu preparate traditionale norvegiene. Barul ofera bauturi racoritoare. Accesul Wi-Fi este disponibil gratuit in saloanele de oaspeti si salile de conferinte.

Optiunile de relaxare includ folosirea gratuita a saunei si a baii de aburi. Oaspetii pot cumpara permise de schi de la receptie. De asemenea, hotelul are depozit pentru echipamentele de schi.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Geilo, Hoteluri Geilo, Cazare ieftina Geilo, Oferte Geilo, Hotel Geilo, Camere de hotel Geilo, Apartamente in Geilo.