Cazare ieftina Geneva, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Geneva

Cazare in Geneva

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Geneva si nu numai.
 

Hotel Montbrillant Cazare ieftina Geneva

Situat in centrul orasului Geneva, langa gara principala Cornavin, hotelul Montbrillant ofera acces direct la transportul public si conexiune buna cu aeroportul si zona de afaceri centrala.

Proprietatea se afla la doar 3 minute de mers cu autobuzul de biroul ONU si la mai putin de 5 minute de mers pe jos de lacul Geneva, centrul vechi si centrul de afaceri.

Hotelul Montbrillant este dotat in intregime cu aer conditionat si asigura acces gratuit la internet wireless.

Camerele au decor tipic elvetian, pus in evidenta de picturile artistice, zidurile din piatra si grinzile din lemn expuse. Toate baile sunt prevazute cu suport incalzit pentru prosoape.

Hotelul include un restaurant si o braserie care ofera preparate rafinate din... citeste mai mult

Novotel Geneve Centre Cazare ieftina Geneva

Novotel Genève Centre ofera camere si suite recent renovate, precum si un centru spa si de fitness ultramodern. Este situat intr-o locatie convenabila, aproape de centrul istoric al orasului Geneva si la doar 10 minute de mers pe jos de sediile centrale ale ONU si ale altor organizatii internationale.

Novotel se afla la doar 2 minute de lacul Geneva, la 5 minute de gara Cornavin, la 10 minute de districtul bancar si la 15 minute de aeroportul international din Geneva.

Va puteți antrena sau doar relaxa chiar in centrul Genevei, folosind noua zona de fitness și spa cu o suprafața de 200 m², ce cuprinde sauna, un hamam, camera de relaxare, dus cu efect de ploaie, solar si servicii de masaj.

Puteți savura... citeste mai mult

Tag: Cazare Geneva, Hoteluri Geneva, Cazare ieftina Geneva, Oferte Geneva, Hotel Geneva, Camere de hotel Geneva, Apartamente in Geneva.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.