Cazare ieftina Glasgow, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Glasgow

Cauta cazare in Glasgow

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Glasgow si nu numai.
 
Booking.com
 

citizenM Hotel Glasgow Cazare ieftina Glasgow

Hotelul citizenM este situat la 400 de metri de Royal Concert Hall din Glasgow. Acesta oferã camere elegante ºi moderne cu internet Wi-Fi gratuit, un cocktail bar, un hol de designer ºi o cantinã deschisã nonstop.

Gara centralã din Glasgow ºi centrul comercial Buchannan Galleries se aflã la mai puþin de 10 minute de mers pe jos. George Square ºi restaurantul italian Jamie’s sunt, de asemenea, la 10 minute de mers pe jos.

Camerele hotelului sunt luminoase ºi au ferestre mari ºi paturi de lux. Fiecare este dotatã cu un MoodPad, care controleazã televizorul cu ecran plat, sistemul de muzicã ºi iluminatul multicolor. Baia include un duº cu efect de ploaie ºi articole de toaletã gratuite.

Cantina oferã un meniu de sandwich-uri, salate,... citeste mai mult

Holiday Inn Express Glasgow Theatreland Cazare ieftina Glasgow

Holiday Inn Express Glasgow Theatreland este bine plasat în centrul oraºului, la doar câþiva metri de magazine ºi viaþa de noapte. Acesta are un bar, un restaurant ºi camere moderne ºi luminoase, dotate cu Wi-Fi gratuit.

Ideal pentru teatrele ºi restaurantele din Glasgow, acest Holiday Inn Express se aflã, de asemenea, la doar 500 de metri de staþia de autobuz, de metrou ºi de gara de pe Buchanan Street.

Oferind TV prin satelit ºi filme cu platã, un radio cu ceas cu alarmã, ceai ºi cafea gratuite, camerele au ºi facilitãþi de cãlcat la cerere. Fiecare baie privatã are un duº cu presiune mare Grohe.

În fiecare dimineaþã la The Great Room se oferã un mic dejun copios. În La Bonne Auberge, oaspeþii pot savura, de... citeste mai mult

Jurys Inn Glasgow Cazare ieftina Glasgow

Cu vedere la raul Clyde, Jurys Inn se afla in centrul orasului, langa Gara Centrala din Glasgow. Acesta are camere dotate cu aer conditionat, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o receptie deschisa nonstop, un bar si un restaurant.

Dormitoarele elegante de la Jurys Inn Glasgow au lenjerii de pat albe, apretate, televizoare cu ecran plat si acces Wi-Fi. Baile spatioase sunt dotate cu articole de toaleta spa.

Micul dejun este servit la restaurantul modern care ofera si un meniu cu mancaruri internationale la cina. Barul serveste masa de pranz si gustari, iar cafea si produse de patiserie proaspete sunt oferite la Il Barista.
citeste mai mult

Tag: Cazare Glasgow, Hoteluri Glasgow, Cazare ieftina Glasgow, Oferte Glasgow, Hotel Glasgow, Camere de hotel Glasgow, Apartamente in Glasgow.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.