Cazare ieftina Golful Pasarilor, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Golful Pasarilor

Cauta cazare in Golful Pasarilor

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Golful Pasarilor si nu numai.
 
Booking.com
 

Santa Marina Hotel Cazare ieftina Golful Pasarilor

Santa Marina Hotel este un complex situat la malul mãrii. Acesta este înconjurat de pini ºi se aflã deasupra plajei King's Beach. Toate apartamentele au aer condiþionat, balcon ºi TV prin satelit.

Complexul oferã vile cu 3 sau 4 etaje, care sunt aºezate sub formã de amfiteatru de-a lungul golfului. Majoritatea apartamentelor au vedere panoramicã la mare.

Oaspeții au la dispoziþie 4 piscine în aer liber, diverse restaurante, baruri și facilitãți sportive ºi de agrement.

Santa Marina are 3 restaurante care oferã o gamã largã de mâncãruri. Restaurantul Galeria servește sushi și preparate mediteraneene. Barurile de la piscinã Breeze ºi Sky și barul cu pian Joy sunt, de asemenea, la dispoziþia... citeste mai mult

Guest House Diamant Cazare ieftina Golful Pasarilor

Situata la 50 de metri de pitorescul tarm stancos din Tyulenovo, la 10 km de Sabla, Guest House Orbita ofera o mica piscina in aer liber, cu sezlonguri si acces Wi-Fi gratuit. Fiecare camera are un balcon cu vedere panoramica la mare.

Toate spatiile de cazare de la Guest House Orbita ofera TV prin satelit, precum si aer conditionat. Facilitatile de baie sunt comune sau private si includ articole de toaleta gratuite.

Pensiunea are o taverna in sistem self-catering, unde va puteti pregati masa proprie folosind ustensilele de bucatarie disponibile. Puteti pregati mancaruri la gratar folosind facilitatile de gratar din gradina.

De asemenea, restaurantul din apropiere, aflat la 50 de metri, ofera posibilitatea de a lua masa.

La... citeste mai mult

Tag: Cazare Golful Pasarilor, Hoteluri Golful Pasarilor, Cazare ieftina Golful Pasarilor, Oferte Golful Pasarilor, Hotel Golful Pasarilor, Camere de hotel Golful Pasarilor, Apartamente in Golful Pasarilor.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.