Cazare ieftina Granada, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Granada

Cauta cazare in Granada

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Granada si nu numai.
 
Booking.com
 

Hospes Palacio de los Patos Cazare ieftina Granada

Amplasat într-un palat din secolul al XIX-lea, la 650 de metri de Catedrala din Granada, acest frumos hotel de lux oferã un centru spa. Clãdirea protejatã de UNESCO are o grãdinã cu fântâni în stil arab.

Camerele elegante de la Palacio de los Patos au un design contemporan, pãstrând în acelaºi timp decorul original al acestei proprietãþi istorice.

Toate camerele au aer condiþionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit ºi podele din lemn, un seif ºi un minibar, precum ºi baie proprie cu un uscãtor de pãr, halat de baie ºi papuci. Wi-Fi este disponibil pentru o taxã suplimentarã.

Centrul spa al hotelului include o saunã, baie turceascã ºi piscinã interioarã. Puteþi beneficia de masaj ºi de diferite... citeste mai mult

Hotel Universal Cazare ieftina Granada

Este amplasat la 400 de metri de Catedrala din Granada si ofera camere moderne, prevazute cu aer conditionat, decorate simplu si modern.

Hotelul este situat la 2 minute de mers pe jos de cele mai populare magazine si baruri specializate in sortimente de tapas din Granada. Celebrul cartier Albaicin se afla la doar 700 de metri distanta.
citeste mai mult

Tag: Cazare Granada, Hoteluri Granada, Cazare ieftina Granada, Oferte Granada, Hotel Granada, Camere de hotel Granada, Apartamente in Granada.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.