Cazare ieftina Guadalupe, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Guadalupe

Cauta cazare in Guadalupe

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Guadalupe si nu numai.
 
Booking.com
 

Parador de Turismo de Guadalupe Cazare ieftina Guadalupe

Situat în oraºul Guadalupe din Extremadura, hotelul impresionant Parador a fost excelent convertit dintr-un spital din secolul XV. Este înconjurat de grãdini minunate, o piscinã ºi dispune de un restaurant bun.

Bucuraþi-vã de bucãtãria regionalã la Parador de Turismo Guadalupe, care serveºte specialitãþi din regiunea Extremaduran într-un mod fantezist ºi delicios.

Plimbaþi-vã prin Parador de Turismo de Guadalupe ºi admiraþi arhitectura atractivã cu arcadele sale frumoase, terasele însorite ºi vederile asupra zonei rurale. De la piscina în aer liber, observaþi contrastul zidurilor albe ºi de teracotã care sunt tipice spaniole.

Exploraþi împrejurimile cu o plimbare lungã sau mergeþi prin magazinele ºi... citeste mai mult

Casa Rural Finca La Sierra Cazare ieftina Guadalupe

In gradina hotelului oaspetii se pot bucura de o atmosfera pasnica, ideala pentru relaxare si destindere. O piscina de exterior, un serviciu de receptie deschis 24 de ore si un centru business sunt de asemenea disponibile oaspetilor cazati la acest hotel. Hotelul dispune de facilitati cum ar fi sali de sedinte.

Printre dotari se numara o magazie pentru echipament de schi si o biblioteca. Distanta dintre hotel si Canales Reservoir poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute cu un autovehicul.

Oaspetilor care calatoresc insotiti de familie, hotelul Casa Rural Fuente la Teja le ofera camere incapatoare, special amenajate pentru familisti. Camerele dispun de un televizor. Internet wireless este disponibil in incinta hotelului, permitand oaspetilor sa ramana... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Guadalupe, Hoteluri Guadalupe, Cazare ieftina Guadalupe, Oferte Guadalupe, Hotel Guadalupe, Camere de hotel Guadalupe, Apartamente in Guadalupe.