Cazare ieftina Halkidiki, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Halkidiki

Cauta cazare in Halkidiki

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Halkidiki si nu numai.
 
Booking.com
 

Greek House Hotel Cazare ieftina Halkidiki

Situatã lângã plaja Neos din Marmaras, aceastã proprietate de familie are un restaurant tradiþional ºi oferã Wi-Fi public gratuit ºi camere cu aer condiþionat.

Camerele de la Greek House sunt decorate în culori luminoase ºi au TV ºi frigider. Cele mai multe dintre camere au balcon cu vedere la mare sau la sat.

Restaurantul Itamos serveºte mâncãruri tradiþionale greceºti, precum ºi preparate din bucãtãria internaþionalã ºi fructe de mare. Hotel Greek House oferã, de asemenea, o zonã de lounge cu ºemineu unde sunt servite cafea ºi bãuturi.

Greek House Hotel se aflã la câþiva paºi de centrul localitãþii Marmaras. Acesta oferã un acces uºor la plajã, legãturi de transport public și magazine.
citeste mai mult

Hotel Porto Koufo Cazare ieftina Halkidiki

Ofera camere spatioase, cu priveliste spre mare, la doar cativa pasi de malul marii. Resedinþa are un bar in gradina si ofera sezlonguri, umbrele si un bar pe plaja.

Amplasarea hotelului este perfecta pentru pescuit, snorkelling si scufundari. La doar cativa metri de hotel se gaseste un port de agrement, iar la micadistanta pe jos se afla taverne de peste pitoresti. Orasul vechi din Sithonia ºi templul Agios Athanasios se afla in apropiere, iar viata de noapte se gaseste la 25 km.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Halkidiki, Hoteluri Halkidiki, Cazare ieftina Halkidiki, Oferte Halkidiki, Hotel Halkidiki, Camere de hotel Halkidiki, Apartamente in Halkidiki.