Cazare ieftina Hamburg, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Hamburg

Cauta cazare in Hamburg

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Hamburg si nu numai.
 
Booking.com
 

GRAND ELYSEE Hamburg Cazare ieftina Hamburg

Acest hotel de 5 stele din cartierul Rotherbaum din Hamburg oferã acces gratuit la internet Wi-Fi, 6 restaurante ºi un centru spa de lux cu piscinã interioarã. Lacul Alster ºi cartierul comercial Jungfernstieg sunt la mai puþin de 15 minute de mers pe jos.

Camerele luminoase ºi spaþioase de la Grand Elysée sunt mobilate elegant. Toate camerele sunt dotate cu aer condiþionat ºi includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit, un sistem de divertisment ºi o baie modernã.

Oaspeþii pot utiliza gratuit piscina interioarã, saunele, cãzile cu hidromasaj ºi sala de gimnasticã de la centrul Elyseum Wellness&Spa, care are o suprafaþã de 1000 mp. De asemenea, sunt disponibile masaje ºi tratamente cosmetice.

Grand Elysée Hamburg... citeste mai mult

Meininger Hotel Hamburg City Center Cazare ieftina Hamburg

Situat la doar 400 m de gara Altona din Hamburg, acest hostel de 3 stele ofera camere de nefumatori dotate cu acces Wi-Fi, o terasa la soare si un bar cu sala de jocuri.

La MEININGER Hotel Hamburg City Center veti gasi camere de nefumatori cu un decor luminos, televizor si baie privata. Oaspetii au la dispozitie o masina de spalat si un uscator comune.

La MEININGER Hamburg se serveste un mic dejun variat tip bufet. Pe durata sejurului, oaspetii au acces la o bucatarie comuna.

MEININGER are o receptie cu program non-stop, iar in hol sunt disponibile terminale de internet pe care oaspetii le pot utiliza gratuit. Pentru relaxare, aveti la dispozitie un lounge confortabil cu semineu.

De la gara Hamburg Altona puteti ajunge in 4... citeste mai mult

Tag: Cazare Hamburg, Hoteluri Hamburg, Cazare ieftina Hamburg, Oferte Hamburg, Hotel Hamburg, Camere de hotel Hamburg, Apartamente in Hamburg.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.