Cazare ieftina Heidelberg, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Heidelberg

Cazare in Heidelberg

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Heidelberg si nu numai.
 

Hotel Panorama Cazare ieftina Heidelberg

Hotelul Panorama este situat langa raul Neckar in centrul orasului Heidelberg. Acesta are camere moderne, cu internet Wi-Fi gratuit si baie privata. Este posibila parcarea la hotel.

Un mic dejun tip bufet este servit in fiecare dimineata la hotelul Panorama din Heidelberg.

Hotelul Panorama este la 300 de metri de Hauptstraße, principala strada comerciala din Heidelberg. Podul Brücke Alte si piata istorica a orasului se afla la 20 de minute de mers pe jos de la hotel.

Statia de tramvai Bismarckplatz este la 250 de metri de hotelul Panorama, oferind legaturi de transport public cu toate zonele orasului Heidelberg. Gara din Heidelberg se afla la 20 de minute de mers pe jos.
citeste mai mult

Hotel Vier Jahreszeiten Cazare ieftina Heidelberg

Acest hotel amplasat chiar pe malul raului Neckar, in centrul vechi al orasului Heidelberg, ofera camere spatioase si un mic dejun bogat. Se afla la doar cativa pasi de podul Brücke Alte si de zona pietonala.

Cladirea principala a hotelului Vier Jahreszeiten ofera camere cu vedere la rau. Unele camere sunt amplasate intr-o casa din zona pietonala. Apartamentele se afla in centrul orasului. Toate camerele au TV cu ecran plat si baie moderna.

in fiecare dimineata, oaspetii pot savura micul dejun in sala de mic dejun eleganta a hotelului Vier Jahreszeiten. La parterul cladirii principale exista un restaurant chinezesc si multe alte restaurante sunt la cativa pasi. Apartamentele includ o bucatarie utilata complet.

Philosophenweg (Calea... citeste mai mult

Tag: Cazare Heidelberg, Hoteluri Heidelberg, Cazare ieftina Heidelberg, Oferte Heidelberg, Hotel Heidelberg, Camere de hotel Heidelberg, Apartamente in Heidelberg.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.