Cazare ieftina Insula Hvar, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Insula Hvar

Cauta cazare in Insula Hvar

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Insula Hvar si nu numai.
 
Booking.com
 

Riva Hvar Yacht Harbour Hotel Cazare ieftina Insula Hvar

Acest hotel tip boutique este situat pe cea mai populara promenada din Hvar si ofera vedere la portul de iahturi din orasul plin de viata Hvar. Camerele cu aer conditionat au decor de designer, inspirat din stilul de viata fascinant de la Hollywood. Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la internet WiFi cu viteza limitata, iar in hotel, precum si in centrul orasului se ofera acces la internet WiFi de mare viteza, la un cost suplimentar.

Toate camerele cu aer conditionat ale Hotelului Riva sunt amenajate intr-o tematica individuala. Acestea includ TV cu ecran plat si minibar, iar baile private ofera halate de baie moi si elemente de designer.

Experienta unica oferita de acest hotel tip boutique continua pe terasa, unde oaspetii se pot bucura de delicatese... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Insula Hvar, Hoteluri Insula Hvar, Cazare ieftina Insula Hvar, Oferte Insula Hvar, Hotel Insula Hvar, Camere de hotel Insula Hvar, Apartamente in Insula Hvar.