Cazare ieftina Insula Krk, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Insula Krk

Cauta cazare in Insula Krk

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Insula Krk si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Valamar Koralj Cazare ieftina Insula Krk

Este situat deasupra unui golf al Marii Adriatice, pe insula Krk, la o plimbare de 10 minute de orasul Krk. Acesta ofera piscina exterioara cu cada cu hidromasaj, precum și centru de wellness.

Plaja cu certificat Steag Albastru are cabine de schimb si dusuri. Sunt disponibile pentru inchiriere hidrobiciclete, canoe, precum si biciclete.

Piscina in aer liber are cada cu hidromasaj si terasa spatioasa pentru plaja. Exista o piscina cu apa dulce, precum si o piscina pentru copii. Sunt disponibile o sala de gimnastica (inchisa duminica), o sauna si masaje.

Wi-Fi este disponibil in hol.

Toate spatiile de cazare de la Valamar Koralj sunt dotate cu TV LCD cu canale prin satelit, aer conditionat si minibar. Toate baile private... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Insula Krk, Hoteluri Insula Krk, Cazare ieftina Insula Krk, Oferte Insula Krk, Hotel Insula Krk, Camere de hotel Insula Krk, Apartamente in Insula Krk.