Cazare ieftina Insula Pag, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Insula Pag

Cazare in Insula Pag

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Insula Pag si nu numai.
 

Apartments Ana&Ita Cazare ieftina Insula Pag

Situat la 500 de metri de o plaja cu pietris si la 600 de metri de centrul orasului Novalja, Apartments Ana & Ita ofera camere si apartamente cu aer condtționat si Wi-Fi gratuit. Populara plaja Zræe, impanzita cu mai multe cluburi de noapte, se afla la 2 km distanta.

Toate camerele sunt dotate cu un balcon mobilat, TV prin satelit si o baie privata, iar apartamentele includ o bucatarie utilata. Hotelul ofera atat servicii de depozitare a bagajelor, cat si o spalatorie.

Cel mai apropiat restaurant este la doar 10 metri distanta, in timp ce un bar si un magazin alimentar pot fi gasite l amai putin de 300 de metri.
citeste mai mult

Pansion Revelin Cazare ieftina Insula Pag

Pansion Revelin se afla la doar 35 km de o plaja la Marea Adriatica si are un restaurant care serveste preparate culinare croate, precum si o sala de gimnastica gratuita. Oaspeþii au la dispoziþie acces gratuit la internet Wi-Fi si parcare privata gratuita.

Toate camerele au televizor, frigider si cana fierbator. Baia privata este dotata cu dus si toaleta. La restaurantul pensiunii, oaspesii se pot bucura si de specialitati locale.

La 500 de metri se afla un teren de tenis, iar la 1 km este un club de scufundari. Centrul orasului Pag, unde se afla Muzeul de Sare si o galerie de dantele, se afla la 1,5 km de pensiune, iar orasul Novalja este la o distanta de 20 km.


citeste mai mult

Tag: Cazare Insula Pag, Hoteluri Insula Pag, Cazare ieftina Insula Pag, Oferte Insula Pag, Hotel Insula Pag, Camere de hotel Insula Pag, Apartamente in Insula Pag.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.