Cazare ieftina Insulele Eolie, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Insulele Eolie

Cauta cazare in Insulele Eolie

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Insulele Eolie si nu numai.
 
Booking.com
 

Grand Hotel Minareto Cazare ieftina Insulele Eolie

Amplasat pe stâncile cu vedere spre Siracusa ºi Insula Ortygia, Grand Hotel Minareto este un hotel de 5 stele de lux din Villa Bosco. Acesta oferã o locaþie liniºtitã, piscinã în aer liber ºi vederi de o frumuseþe inegalabilã.

Camerele au design clasic, pereþi decoraþi cu lucrãri de artã, iar þesãturile utilizate ºi lenjeria de pat sunt de foarte bunã calitate. Toate camerele au aer condiþionat, balcon cu vedere la mare ºi un TV LCD interactiv cu acces gratuit la internet.

Accesul oaspeþilor la plajã privatã, precum ºi setul de plajã ce este alcãtuit din ºezlong, umbrelã de soare ºi prosoape de plajã sunt gratuite. Micul dejun este de tip bufet. Preparatele din bucãtãria sicilianã ºi italianã oferite de restaurant pot fi savurate, pe durata... citeste mai mult

Atahotel Capotaormina Cazare ieftina Insulele Eolie

Situat in centrul orasului, hotelul faciliteaza accesul la shoppingul si obiectivele turistice din orasul Taormina, dispunând de asemenea de un birou de turism, o piscina de exterior si o plaja privata.

Pentru confortul si siguranta oaspetilor, hotelul ofera camere pentru nefumatori. Hotelul Atahotel Capotaormina ofera parcare gratuita oaspetilor. Membrii personalului sunt disponibili non-stop. În timpul liber oaspetii pot profita de un jacuzzi, masaj si o sauna din incinta hotelului. Oaspetii aflati in calatorii de afaceri pot profita de centrul business.

Toate camerele dispun de o baie proprie oferind un halat de baie si alte comoditati. Televizor plasma/LCD, articole de toaleta din partea casei si seif sunt la dispozitia oaspetilor in... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Insulele Eolie, Hoteluri Insulele Eolie, Cazare ieftina Insulele Eolie, Oferte Insulele Eolie, Hotel Insulele Eolie, Camere de hotel Insulele Eolie, Apartamente in Insulele Eolie.