Cazare ieftina Ioannina, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Ioannina

Cauta cazare in Ioannina

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Ioannina si nu numai.
 
Booking.com
 

Epirus Lux Palace Cazare ieftina Ioannina

Situat ideal lângã intersecþia de la Egnatia, Epirus Lux Palace este un hotel de lux de 5 stele, unicul de aceastã categorie din regiunea de nord-vest a Greciei. Acesta oferã o piscinã imensã, de 500 mp.

Printre numeroasele facilitãþi oferite de hotel se regãsesc serviciul de transfer ºi recepþia cu program nonstop. Personalul foarte bine pregãtit ºi atent va þine seama de solicitãrile tuturor oaspeþilor ºi va face totul pentru a le îndeplini dorinþele.

Cele 200 de camere ºi suite ale hotelului au un design de excepþie ºi sunt dotate cu living somptuos ºi baie luxoasã de marmurã. Oaspeþii pot savura micul dejun în intimitatea propriei camere.

Restaurantul gourmet al hotelului, Live Hall, oferã preparate rafinate ºi muzicã... citeste mai mult

Gousias Guesthouse Cazare ieftina Ioannina

Situata intr-o gradina luxurianta, Gousias Guesthouse ofera camere calde, decorate elegant, in Perama, la 150 de metri de Lacul Pamvotida. Aceasta serveste un bogat mic dejun tip bufet si ofera acces gratuit la internet Wi-Fi.

Camerele pensiunii includ balcoane cu vedere la gradina din jur. Ele sunt decorate în nuante delicate si ofera paturi din fier forjat si draperii. Printre dotarile standard ale camerelor se numara televizorul, frigiderul si aerul conditionat.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet ce include sucuri proaspete, marmelade de casa, dulceturi locale si placinte traditionale. Mai tarziu în cursul serii, oaspetii se pot bucura de o bautura langa semineu in salonul pensiunii Gousias.

citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Ioannina, Hoteluri Ioannina, Cazare ieftina Ioannina, Oferte Ioannina, Hotel Ioannina, Camere de hotel Ioannina, Apartamente in Ioannina.