Cazare ieftina Isole Borromee, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Isole Borromee

Cauta cazare in Isole Borromee

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Isole Borromee si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Garni Günther Cazare ieftina Isole Borromee

Oferind o piscinã în aer liber ºi un centru spa, Günther este situat în Postal, la 5 km sud de Merano. Asigurã vedere panoramicã la Munþii Texel ºi camere în stil alpin, cu mochetã.

Camerele hotelului Garni Günther au vedere la grãdinã ºi sunt dotate cu acces gratuit la internet Wi-Fi ºi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele includ aer condiþionat, iar altele au balcon.

Puteþi savura un mic dejun tip bufet în fiecare dimineaþã în sala de mic dejun cu terasã.

Oaspeþii se pot relaxa pe ºezlongurile de lângã piscina hotelului Garni Günther. Centrul de wellness are cadã cu hidromasaj, saunã ºi baie turceascã.

Sunt disponibile locuri de parcare gratuite în garaj, iar... citeste mai mult

Astoria Cazare ieftina Isole Borromee

Este situat pe promenada lacului Stresa, orientata spre Insulele Borromee. Hotelul are o gradina frumoasa si ofera camere cu aer conditionat, cu acces la internet Wi-Fi, TV prin satelit si vederi panoramice.

Hotelul Astoria se afla la numai cateva minute de mers pe jos de centrul orasului Stresa si de sala de congrese. La hotel este disponibila o parcare gratuita.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Isole Borromee, Hoteluri Isole Borromee, Cazare ieftina Isole Borromee, Oferte Isole Borromee, Hotel Isole Borromee, Camere de hotel Isole Borromee, Apartamente in Isole Borromee.