Cazare ieftina Jaca, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Jaca

Cazare in Jaca

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Jaca si nu numai.
 

Hotel Saliecho Cazare ieftina Jaca

Amplasat in statiunea de schi Formigal din Aragón, Hotelul Saliecho ofera un spa gratuit, o sala de sport si piscine incalzite. Vara, oaspetii au la dispozitie o varietate de excursii cu ghid gratuite.

Camerele Hotelului Saliecho au un design rustic atractiv, cu pardoseala si mobilier din lemn. Fiecare camera are incalzire centrala si include TV prin satelit si minibar.

Restaurantul hotelului, Ondarribia, serveste mancaruri regionale delicioase si un bufet zilnic de mic dejun. Exista, de asemenea, un snack bar cu o terasa in aer liber si cu o vedere minunata la munte.

Spa-ul de la Saliecho include piscine interioare si in aer liber, dusuri cu temperatura alternanta si o sauna. La cerere sunt disponibile masaje si tratamente de... citeste mai mult

Hotel Oroel Cazare ieftina Jaca

Acest hotel este amplasat pe bulevardul principal din Jaca, de unde puteti admira privelisti impresionante ale fortaretei Ciudadela, construita in anul 1595, si la doar 20 de minute distanta de partiile de schi Astun-Candanchú.

In plus, hotelul este amplasat de-a lungul renumitului drum de pelerinaj Camino de Santiago, la poalele muntelui Peña Oroel, cu muntii sai Pirinei, acoperiti de zapada.

Printre facilitatile oferite de hotel se numara un restaurant, o cafenea, o discoteca, o piscina pentru adulti si copii, deschisa pe parcursul lunilor de vara, si o parcare.
citeste mai mult

Tag: Cazare Jaca, Hoteluri Jaca, Cazare ieftina Jaca, Oferte Jaca, Hotel Jaca, Camere de hotel Jaca, Apartamente in Jaca.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.