Cazare ieftina Kamen Briag, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Kamen Briag

Cazare in Kamen Briag

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Kamen Briag si nu numai.
 

Royal Cove Hotel Cazare ieftina Kamen Briag

Hotelul Royal Cove este situat în Kavarna, la numai 250 de metri de plajã. Oferã piscinã în aer liber, restaurant ºi centru de fitness. Toate apartamentele de la Royal Cove au balcon ºi vedere la mare.

Toate apartamentele au Wi-Fi gratuit ºi aer condiþionat. Fiecare are living cu bucãtãrie în plan deschis. În toate apartamentele se oferã TV prin satelit, plase de þânþari ºi articole de toaletã.

La restaurantul à la carte se servesc mâncãruri bulgãreºti ºi internaþionale. De asemenea, se oferã terasã plãcutã la piscinã, cu canapele confortabile. Sunt disponibile ºi bufet de mic dejun ºi room service nonstop.

Accesul la centrul de fitness este gratuit. De asemenea, Hotelul Royal Cove oferã saunã la un... citeste mai mult

Thracian Cliffs Golf & Beach Resort Cazare ieftina Kamen Briag

Un complex construit recent, cu o plajã privatã la Marea Neagrã, Thracian Cliffs oferã spaþii de cazare Deluxe lângã un teren de golf cu 18 gãuri. Acesta are un centru spa mare ºi o piscinã infinitã în aer liber.

Apartamentele de la Thracian Cliffs Golf Resort & Spa au balcon privat cu vedere panoramicã la mare și sunt dotate cu bucãtãrie funcþionalã, zonã de living spaþioasã ºi dormitoare separate.

Restaurantul principal din cadrul complexului Marina Village serveºte un meniu divers cu preparate bulgãreºti ºi provensale ºi sunt disponibile ºi opþiuni la pachet pentru picnic de la Deli. La Bendida Beach, o braserie în stil marocan oferã preparate la grãtar pe pietre vulcanice.

Activitãþile populare includ... citeste mai mult

Tag: Cazare Kamen Briag, Hoteluri Kamen Briag, Cazare ieftina Kamen Briag, Oferte Kamen Briag, Hotel Kamen Briag, Camere de hotel Kamen Briag, Apartamente in Kamen Briag.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.