Cazare ieftina Karlsruhe, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Karlsruhe

Cauta cazare in Karlsruhe

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Karlsruhe si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel am Karlstor Cazare ieftina Karlsruhe

Acest hotel din Karlsruhe ofera acces gratuit la internet WiFi prin hotspot si un mic dejun tip bufet gratuit. In centrul orasului, la centrul de expozitii si la sala de concerte Konzerthaus se poate ajunge in 5 minute pe jos.

Hotelul am Karlstor are camere simple, amenajate practic. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat de 32 inch si baie privata.

Dimineata, in sala de mic dejun a Hotelului am Karlstor se serveste un mic dejun tip bufet fara gluten si lactoza. Acesta este inclus in tariful camerei.

In cladirea Hotelului am Karlstor exista un supermarket, o brutarie, un bistrou, o cafenea, o farmacie, o curatatorie chimica, o croitorie si o parcare subterana. Acestea sunt usor accesibile cu liftul de la hotel.citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Karlsruhe, Hoteluri Karlsruhe, Cazare ieftina Karlsruhe, Oferte Karlsruhe, Hotel Karlsruhe, Camere de hotel Karlsruhe, Apartamente in Karlsruhe.