Cazare ieftina Kizkalesi, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Kizkalesi

Cauta cazare in Kizkalesi

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Kizkalesi si nu numai.
 
Booking.com
 

Rain Hotel Cazare ieftina Kizkalesi

Aceasta proprietate este la 1 minut pe jos fata de plaja. Rain Hotel ofera spatii de cazare moderne, la doar 70 de metri de plaja din Kizkalesi si castelul plutitor. Toate camerele cu aer conditionat ofera un balcon privat.

Camerele elegante sunt pline de culoare si simplu mobilate. Ele se bucura de o varietate de caracteristici, inclusiv un televizor, acces la Wi-Fi si bai moderne.

In fiecare dimineata, restaurantul hotelului Rain serveste un mic dejun tip bufet. Oaspetii se pot bucura de asemenea de gustari si bauturi la bar, sau pot face uz de room service, disponibil 24 de ore.

Hotelul Rain ofera un serviciu de inchiriere de echipament de scufundari. Biroul sau de turism va poate ajuta, de asemenea, la organizarea de... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Kizkalesi, Hoteluri Kizkalesi, Cazare ieftina Kizkalesi, Oferte Kizkalesi, Hotel Kizkalesi, Camere de hotel Kizkalesi, Apartamente in Kizkalesi.