Cazare ieftina Lago di Como, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Lago di Como

Cauta cazare in Lago di Como

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Lago di Como si nu numai.
 
Booking.com
 

Hotel Villa Flori Cazare ieftina Lago di Como

Aceasta vila restaurata din secolul al XIX-lea este asezata pe malul vestic al Lacului Como, la 1,5 km de Cernobbio. Elegantele sale camere ofera parchet si baie de marmura. Amplasat intr-un parc privat cu livezi de portocali si lamâi, istoricul Hotel Villa Flori prezinta stucaturi venetiene si fresce. In acest hotel a avut loc ceremonia de casatorie a generalului italian Giuseppe Garibaldi.

Toate camerele au aer conditionat si ofera un televizor cu ecran plat cu programe prin satelit si minibar. Unele camere ofera un balcon si vedere la lac. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil la un cost suplimentar.

Zilnic, in sala de mese se serveste un mic dejun tip bufet. Restaurantul Ristorante Raimondi se bucura de vederi panoramice la lac si serveste o... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Lago di Como, Hoteluri Lago di Como, Cazare ieftina Lago di Como, Oferte Lago di Como, Hotel Lago di Como, Camere de hotel Lago di Como, Apartamente in Lago di Como.