Cazare ieftina Liverpool, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Liverpool

Cauta cazare in Liverpool

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Liverpool si nu numai.
 
Booking.com
 

Jurys Inn Liverpool Cazare ieftina Liverpool

Situat în Kings Waterfront, alãturi de Albert Dock ºi chiar vizavi de Echo Arena ºi Liverpool ACC, hotelul Jurys Inn Liverpool este la o plimbare de 5 minute de centrul oraºului.

Dormitoarele luminoase ºi moderne de la Jurys Inn Liverpool au lenjerie de pat albã, televizoare cu ecran plat ºi bãi spaþioase, cu articole de toaletã de spa. Camerele includ spaþii mari de lucru, precum ºi facilitãþi pentru prepararea de ceai ºi cafea.

Micul dejun este servit în restaurantul modern, care oferã, de asemenea, un meniu internaþional la cinã, la preþuri accesibile. Barul serveºte masa de prânz ºi gustãri, precum ºi cafea.

Hotelul are o recepþie deschisã 24 de ore pe zi ºi oferã acces Wi-Fi în hol. În plus, acesta oferã... citeste mai mult

The Devonshire House Hotel Cazare ieftina Liverpool

Se gaseste in mijlocul unor gradini amenajate, intr-o zona linistita, intr-o cladire eleganta, in stil georgian. Hotelul ofera Wi-Fi gratuit si parcare gratuita. Centrul orasului Liverpool si autostrada M62 sunt la 1,6 km distanta.

Gara Lime Street se afla la mai putin de 7 minute de mers cu masina. Celebrul Doc Albert, unde veti gasi o varietate de restaurante amplasate pe malul apei, este situat la 10 minute de mers cu masina.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Liverpool, Hoteluri Liverpool, Cazare ieftina Liverpool, Oferte Liverpool, Hotel Liverpool, Camere de hotel Liverpool, Apartamente in Liverpool.