Cazare ieftina Ludlow, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
  Orase Cazare ieftina Ludlow

Cazare in Ludlow

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Ludlow si nu numai.
 

Dinham Hall Hotel Cazare ieftina Ludlow

Dinham Hall este arhetipul marilor locuințe de familie de la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Clădirea înaltă, pătrată, solidă și elegantă se află vizavi de castelul medieval.

Hotelul elegant cu restaurant se află în centrul târgului istoric Ludlow, oferind acces la bulevardele orașului, la străduțele înguste și clădirile grațioase. Saloanele odihnitoare ale hotelului sunt încălzite iarna cu foc deschis. Vara, terasa plăcută cu fântâni este perfectă pentru o masă luată în aer liber.

Decorată cu antichități frumoase, conacul în stil arhitectonic georgian oferă o vedere splendidă la fortificațiile castelului Whitcliffe, la valea râului Teme și acoperișurile orașului... citeste mai mult

The Feathers Hotel Ludlow Cazare ieftina Ludlow

Acest hotel ofera serviciu in camera, permis cu animale de companie, acces pentru persoane cu handicap, camere pentru nefumatori, televiziune prin cablu/satelit, camere adiacente, filtru de cafea / ceainic, uscator de par, televizor, parcare pentru persoane cu handicap, dus, en suite, baie privata, paturi pentru copii
citeste mai mult

Tag: Cazare Ludlow, Hoteluri Ludlow, Cazare ieftina Ludlow, Oferte Ludlow, Hotel Ludlow, Camere de hotel Ludlow, Apartamente in Ludlow.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.