Cazare ieftina Luxemburg, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Luxemburg

Cauta cazare in Luxemburg

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Luxemburg si nu numai.
 
Booking.com
 

Campanile Hotel Luxembourg Aeroport Cazare ieftina Luxemburg

Acest complex apartinand lantului hotelier Campanile este amplasat ideal, la doar 500 de metri de aeroport si la 10 minute de centrul orasului si de gara.

Hotelul se afla la 5 minute de European Center si este ideal atat pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru sejururile de agrement. Pe langa facilitatile listate, toate camerele sunt izolate fonic si dispun de o baie complet echipata.

Restaurantul hotelului este deschis zilnic de la 12:00 la 14:30 si de la 19:00 la 22:00. De asemenea, micul dejun este servit intre 06:00 si 10:00.
citeste mai mult

Parc Hotel Alvisse Cazare ieftina Luxemburg

Hotelul Parc Alvisse este situat la marginea orasului Luxemburg, intr-o zona linistita plina de verdeata. Se afla la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului si de aeroportul din Luxemburg. Oaspetii pot utiliza gratuit piscinele si sauna, iar hotelul asigura locuri de parcare gratuite.

Camerele moderne sunt amenajate in culori calde si au lenjerie de pat luxoasa. Sunt prevazute cu acces gratuit la internet Wi-Fi, baie privata si TV cu canale prin cablu. In fiecare dimineata, oaspetii au la dispozitie un mic dejun gratuit.

Hotelul Parc Alvisse se afla la mai putin de 10 minute de mers cu masina de centrul de conventii si expozitii Luxexpo si de cartierul Kirchberg, care gazduieste institutiile europene. Statia de autobuz din apropiere asigura... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Luxemburg, Hoteluri Luxemburg, Cazare ieftina Luxemburg, Oferte Luxemburg, Hotel Luxemburg, Camere de hotel Luxemburg, Apartamente in Luxemburg.